keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Uusi rulla

Päivityksien suhteen blogi on viettänyt hiljaiseloa ja syynä on ollut yksinkertaisesti se, ettei ole ollut mitään erityistä kirjoitettavaa. Saimme kumartamis-ilmaisun valmiiksi ja rullatreenit olivat tauolla odottelemassa rullan saapumista. Harmillisesti pääsiäinen vähän hidasti tilausta.

Toimettomina emme kuitenkaan olleet, vaan harjoittelimme peruskäytöksiä, kuten paikallaoloa ja rauhoittumista lenkkeilyn ohessa. Maalaisdogo pääsi myös kauppareissuille mukaan näkemään edes hieman menoa, kun kotikulmilla tuppaa olemaan melko hiljaista.

Vihdoin tänään tilaamani U-hakurulla saapui ja pääsimme aloittamaan harjoittelun. Tämä ilmaisu meillä oli ihan hyvällä mallilla ja ennen tätä "oikeaa" rullaa ajettu sisään bensaletku/naru yhdistelmällä.

Pimu onneksi osasi yhdistää tämän hieman erilaisen rullan aikaisempiin harjoituksiin ja lähti heti tarjoamaan rullan suuhun ottamista. Se tuotti koiralle hieman hankaluuksia, mutta onnistui kuitenkin. Tekniikka varmasti paranee treenien myötä, kun liike menee koiralle lihasmuistiin.

Huomenna otamme vielä yhden rullatreenin sisällä ja sen jälkeen alan yleistämään sitä muihin ympäristöihin. Huomenna myös luvassa video harjoituksista, tämänpäiväinen jää nyt julkaisematta surkean laadun vuoksi. Olen toistaiseksi läppärin kameran varassa ja näköjään pelkkä keinovalo sai kuvan todella rakeiseksi. Huomenna sitten uusi videointi luonnonvalossa. Onneksi kaapissa odottaa tutulta saatu GoPro, joka tosin tarvitsee vielä muistikortin, ennen kuin on valmis käyttöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti